Hundejordet 

Drop-in
Om hundejordet er ledig (eller du har booket tid), kan dere vippse 100 kroner til 637834. Ring meg på 94025110 frem til klokken 21:00, så åpner jeg porten for dere. 

Selskap på jordet: 
Om du er abonnent og ønsker ta med en venn med hund, så skal disse betale for drop-in (VIPPS 100kr til #637834).

Kaffe: 
For en tier kan du få fylle opp koppen din (eller en pappkopp) med kaffe innenfor dyreklinikkens åpningstid. 

Butikk: 

Står du på jordet og har glemt godbitene til hunden hjemme? Eller du skulle så gjerne hatt en sånn kul stang til å kaste tennisballer med? Da er det bare å titte innom butikken i det brune bygget. Om klokken er etter 16:00 (men før 21:00) kan du ringe 94025110, så kan jeg fjernåpe døra for deg. 

Bak klinikken ligger et inngjerdet område hvor hunder kan få utfolde seg. Området kan brukes til trening, lek eller for å la hunden(e) få strekke på bena uten at de forsvinner til skogs.

12 måneders abonnement: 1000 kroner
måneders abonnement: 600 kroner
Drop-in: 100 kroner

For å tegne abonnement kan dere komme innom klinikken, da får dere utdelt adgangsbrikke. 

Med adgangsbrikke kan du komme og gå som du vil og har mulighet til å være i parken en time i strekk.

Hundene må være vaksinerte for å ha lov til å boltre seg på jordet.

Booking
Mandag, onsdag, fredag (fra 15:00) og søndag
er det timebooking. 

BOOK HER

Spør: Hvis det er noen på hundejordet når du kommer, spør om det er greit før du slipper inn hunden(e), et nei skal alltid respekteres. Da kan man gå en liten runde eller høre på litt musikk i bilen mens man venter på at det skal bli ledig. 

En liten oppfordring til slutt: Hold hundejordet #drittfritt, og plukk opp etter hunden din. Og om du ser at hunden graver dype hull i marka, stopp de eller tett igjen etter de, det er ingen som har lyst til å knekke foten sin i snublefeller.


Vipps: 637834
Telefon:
 94025110


FRISLIPP
Klokken 11-12 og 18-19 hver dag er det leketid for de som går overens med alle. Har man hunder som trives best alene eller kun går sammen med hanner/tisper, så kommer man heller utenom disse tidene.

Frislipp for småhunder: Tirsdager 17-18 og lørdager 13-14.

Bruk av hundeparken foregår på eget ansvar. Eventuelle skader hunder  påfører seg selv eller andre hunder eller mennesker er eiers ansvar. 

Tips for at slike typer frislipp skal gå bra: 

  • Hold dere i bevegelse. Gå en tur rundt jordet, da blir hundene litt mer opptatt av å følge med på dere enn på å bølle. 
  • Følg med, om noen hunder ser ut til å bli "mobbeoffer" og viser tegn på at den ikke synes leken er gøy, så gå inn og avbryt - det er ikke hundens jobb å si ifra, det er eiers ansvar å unngå bråk. 
  • Om det kommer flere til, ta gjerne å hold løse hunder unna porten til de har fått kommet seg inn, så slipper nyankomne å føle seg overfalt og vi slipper hunder på rømmen. 
  • Unngå leker og mye godis. Det går som regel bra, men kan fort trigge uenighet hunder imellom og øker stressnivået i gruppa.

Arrangementer på hundejordet.

Ønsker du å leie hundejordet for utstilling, kurs eller andre arrangementer, ta kontakt så ordner vi det. 

Mens arrangementene pågår er jordet regnet som utleid og det er ikke mulig for vanlig lufting. 

Det er tilgang på toalett i lokalet ved siden av og pølser og godis på bensinstasjonen som er nærmeste nabo.